Vorige      

RHEDERLAAG


In de grote zandafgraving Rhederlaag bij Giesbeek is een waar recreatie-oord ontstaan. Met bungalowparken, campings en een aantal jachthavens. Er zijn mogelijkheden te over om vrij te liggen of te ankeren, bijvoorbeeld in het gebied "Noordoever". (Tijdens de vakantie met mooi weer is het overigens behoorlijk druk). Houdt u wel rekening met een mogelijke wisseling van de waterstand van enige decimeters. Op de Rhederlaag wordt geen liggeld geheven.

Er is een ruime keus aan jachthavens. De jachthaven van WV Giesbeek lijkt een goede keus te zijn. Alle voorzieningen zijn aanwezig inclusief een wasmachine en droger. Het clubhuis beschikt over een restaurant met terras, een café en voor de boot een dieselpomp. U kunt zelf een box kiezen, als er tenminste een groen bordje hangt. Het dorp Giesbeek is op loopafstand.
U vindt de jachthaven bij invaart van het plassengebied aan BB-zijde, bij de bebouwing van het dorp Giesbeek.


Op de website rhederlaag.nl is een goed overzicht te vinden van alles wat de Rhederlaag te bieden heeft.BOODSCHAPPEN

In het dorp Giesbeek is o.a. een supermarkt. Verder hebben de diverse vakantieparken de beschikking over een kampwinkel.

UIT ETEN

In het clubhuis van WV Giesbeek kunt u terecht voor een warme maaltijd of een snack. Wilt u culinair verwend worden dan is 't Olde Schop in het dorp een aanrader.
Bij het bungalowpark "Riverparc" is een Grand Café met eigen aanlegsteiger.www.ligplaatsinfo.nl