Vorige      

IDSKENHUIZEN

Bij het dorpje Idskenhuizen ligt recreatiepark "Recreatiepark Idskenhuizen" bestaande uit een camping en een jachthaven. Vaart u de sloot uit richting Idskenhuizen dan komt u eerst langs een park met luxe huizen, daarna in de bocht ligt de jachthaven.
De jachthaven beschikt over ca. 200 ligplaatsen en zo'n beetje alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig. Natuurlijk elektra en water op de steigers maar ook sanitair met een wasserette. U kunt er diesel tanken en er is ook gas verkrijgbaar. Zelfs draadloos Internet ontbreekt niet.
Bij het watersportwinkeltje zijn fietsen te huur en is er informatie beschikbaar omtrent de omgeving. De haven ligt landelijk en er lijkt een gemoedelijke sfeer te hangen. Het liggeld bedraagt €1,25/m incl. toeristenbelasting. Tel. 0513-431846.

BOODSCHAPPEN

In Idskenhuizen en omgeving zijn geen winkels.

UIT ETEN

Bij de haven is een eetcafe gevestigd. Hier kunt u niet alleen terecht voor een drankje maar ook voor een (eenvoudige) maaltijd. Terras aan het water.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Idskenhuizen ligt niet aan een doorgaande route waardoor het er relatief rustig is. Het dorp zelf stelt niet veel voor en er zijn dan ook geen bezienswaardigheden.


www.ligplaatsinfo.nl