Vorige      

EEMBRUGGE

Bij het gehucht Eembrugge liggen net noord van de snelweg A1 maar liefst vier jachthavens. De twee aan de westoever hebben geen passantenplaatsen. Aan de oostoever liggen jachthaven Eembrugge en de haven van WSV Eemland die beide over passantenplaatsen beschikken.
Jachthaven Eembrugge ligt het meest zuidelijk in een kom. De steigers van WSV Eemland liggen in de Eem zelf. WSV Eemland heeft een nette verenigingshaven met alle faciliteiten waaronder elektra en water op de steigers. Er is ook een clubhuis, havenmeester: 06-12751123.


BOODSCHAPPEN

Boodschappen kunt u in de nabije omgeving niet doen, of u moet naar Baarn wandelen of fietsen, een tripje van bijna twee kilometer. In Baarn zijn voldoende winkels om de proviand aan te vullen, zo zijn er in het centrum o.a. een AH en een C1000.

UIT ETEN

In het clubhuis kunt u niet eten, hiertoe moet u naar Baarn waar overigens restaurants voldoende zijn. Het centrum, bij de kerk, is gezellig en "the place to be".
Wilt u niet te ver weg dan kunt u naar het aan de Eem gelegen restaurant Eemlust, net zuid van de brug (A1) aan de westoever. Het is nog geen 400 meter varen met de bijboot. Maakt u gebruik van het terras of restaurant dan kunt er ook met uw eigen boot afmeren. Het restaurant is trouwens recentelijk van eigenaar gewisseld.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Naast de schoonheid van het varen op de Eem zijn er in de nabije omgeving weinig bezienswaardigheden.


www.ligplaatsinfo.nl