Vorige      

BEULAEKEHAVEN


De haveningang van de Beulaekehaven bevindt zich nog geen 100 meter ten noorden van de Blauwe Handbrug. Het is een particuliere haven die onderdeel uitmaakt van een "waterpark", rondom de haven staan appartementen.
De haven biedt plaats aan 250 boten, er is plaats voor ca. 20 passanten. Alle faciliteiten als water en stroom op de steigers zijn aanwezig. In het sanitairgebouw is ook een wasserette. Het tarief is €0,90/m. Elektra en water €0,50. Tel. 0522-281815.


BOODSCHAPPEN

De haven beschikt over een 's-morgens-verse-broodjes-service. In het havenkantoor zijn enige levensmiddelen verkrijgbaar.

UIT ETEN

Direkt naast de jachthaven bevindt zich eetcafé De Havenpiraat. U kunt bij De Havenpiraat terecht voor een lunch of diner al dan niet op het aan het water gelegen terras.
Verder kunt u een hapje eten bij café-restaurant 't Wiede (Veneweg 247) en bourgondisch restaurant Beulacke (Veneweg 294) wat een aanrader schijnt te zijn. Gasterij "De Blauwe Hand" is een buffetretaurant en ligt net over de Blauwe Hand brug (Veneweg 282).

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Rondom de haven zijn geen bezienswaardigheden. Schrikt u niet van een fietstochtje dan is een bezoekje aan het bezoekerscentrum "De Wieden" van Natuurmonumenten een aanrader. U vindt het bezoekerscentrum in St. Jansklooster, het is zo'n zes kilometer fietsen. Heeft u geen fietsen aan boord dan kunt u deze huren bij de havenmeester.


www.ligplaatsinfo.nl