juli 2021

NIEUWE MEDEDELING


We’re back on track! Hallo allen! Mijn naam is Saskia (dochter van de oprichter van ligplaatsinfo.nl) en het is met ontzettend veel plezier dat ik deze website weer nieuw leven ga inblazen. Pap heeft hier zo hard aan gewerkt en helaas geen tijd gehad in de afgelopen 10 jaar om de website bij te houden. Na een aantal e-mails blijkt dat er toch nog veel interesse in de website is - hoewel informatie over hoeveel MB’s te kopen bij de Albert Heijn voor aan boord niet meer echt de informatie is die mensen nodig hebben! ;)

Ik ga mijn uiterste best doen om de website up te daten en bij te houden, en de beste manier om dit te doen is met uw hulp! Als u (aanvullende) informatie, vragen, of foto’s heeft, twijfel alstublieft niet en email naar mail@ligplaatsinfo.nl.

Ik heb zelf altijd met ontzettend veel plezier (mee-)gevaren in ons prachtland en kan niet wachten om uw vaarvakantie nóg beter te maken met up-to-date informatie.

Alvast bedankt en veel vaarplezier!


juni 2021

BELANGRIJKE MEDEDELING


Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat ik gestopt ben met het bijhouden van deze website. Ik heb toen besloten om hem wel online te laten staan omdat er misschien nog wel een paar mensen waren die, ondanks de verouderde informatie, het toch handig vonden.
Vanwege de kosten heb ik besloten ligplaatsinfo.nl te verhuizen naar een andere plek. Dit betekent dat binnenkort de website niet meer te vinden is op "ligplaatsinfo.nl" maar op "ligplaatsinfo.carolusboudewijn.nl". Mochten er nog mensen zijn die ligplaatsinfo.nl gebruiken dan is het verstandig dit nieuwe adres op te slaan.

Ook mail aan ligplaatsinfo.nl werkt binnenkort niet meer. Als iemand mij toch perse wil bereiken dan kan dat via "carolusboudewijn@gmail.com".

Nu ik hier mee bezig ben merk ik dat ik misschien toch wel weer zin krijg om ligplaatsinfo.nl nieuw leven in te blazen. Ik heb echter geen idee hoeveel mensen de site (nog) gebruiken. Afijn, we zien wel.

Prettig vaarseizoen toegewenst !

Ligplaatsinfo.nl        

Laatste update: 31 juli 2012

Deze website bevat informatie over ca. 800 jachthavens en ligplaatsen in Nederland. U vindt hier niet alleen informatie over jachthavens maar ook (juist!) informatie over de ligplaats aan dat mooie steigertje of die rustige kade. En vooral, wat er te doen is!
De website wordt bijna dagelijks ge-update hoewel dit door de grote hoeveelheid informatie niet altijd zichtbaar is.

Hoe werkt het?

Stap 1
Klikt u op de kaart van Nederland voor de regio van uw keuze. Of hier om zomaar ergens te starten.

Stap 2
Op de regiokaart die vervolgens verschijnt klikt u op een rode stip voor de beschrijving van de ligplaats. De rest wijst zichzelf.

De regio rond Amsterdam is nog niet geheel "gevuld", maar er wordt aan gewerkt!