Vorige      

WEIDUMERHOUT

Camping Weidumerhout ligt een stukje buiten het dorpje Weidum aan de Zwette. Bij de camping is een klein insteekhaventje waar passanten welkom zijn. De camping is ruim opgezet, kleinschalig en ligt zeer fraai midden in de natuur. In 2008 is camping Weidumerhout door de ANWB verkozen tot "camping-van-het-jaar-2008". Tel. 058-2519888.

BOODSCHAPPEN

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het buurtsupertje van het dorpje Weidum dat een dikke kilometer verderop ligt.

UIT ETEN

Op de camping is een restaurant met terras gevestigd, de kok werkt het liefst met verse produkten uit eigen omgeving. In Weidum is het luxe restaurant De Vijf Sinnen gevestigd, naar zeggen kunt u hier perfect eten voor een schappelijke prijs.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Bezienswaardigheden zijn er in Woudumerhout niet, rust overheerst. Wel leent de omgeving zich voor het maken van fietstochten. Weidumerhout ligt op een kruispunt van fietspaden. Heeft u zelf geen fietsen aan boord dan is dit geen probleem, op de camping zijn fietsen te huur.
Een paar kilometer ten westen van het dorp ligt Jorwerd. Dit dorpje is bekend geworden door het boek van Geert Mak; "Hoe God verdween uit Jorwerd".


www.ligplaatsinfo.nl