Vorige      

NUMANSDORP

Numansdorp beschikt over twee havens, de marina buiten het dorp en de langgerekte haven van WSV Numansdorp in het dorp zelf.

Marina Numansdorp
De Marina ligt zo'n anderhalve kilometer vanaf het dorp Numansdorp. Bij de marina is een golfbaan. De faciliteiten zijn zeer verzorgd maar daar zijn de prijzen dan ook naar.Haven WSV Numansdorp
Aan de oostzijde van het toegangskanaal naar Numansdorp bevinden zich de boxen van WSV Numansdorp. Helemaal aan het eind, aan de kade, is de gemeentehaven.
Bij binnenkomst kunt u aangeven of u bij de watersportvereniging of aan de kade wilt liggen. Aan de kade is goedkoper (€0,85/m) maar daar moet u betalen voor stroom en water en douche (€0,50/stuk). Bij de watersportvereniging is dit gratis maar betaalt u €1,10/m liggeld. De gemeentehaven is vooral bedoeld voor grotere schepen of als u lang wilt blijven.Aan het einde van de havengeul kunt u het havenkantoor vinden. Indien de havenmeester niet aanwezig is, kunt u op het bord een lijst met vrije boxen van de WSV vinden. De havenmeester is te bereiken via marifoonkanaal 31 of telefoonnummer 0186-652181.BOODSCHAPPEN

Het dorp ligt aan de haven. Er zijn diverse winkels zoals een bakker, een slager en een Marskramer. Op 5 minuten lopen is een AH.

UIT ETEN

Er zijn meer dan tien eetgelegenheden in Numansdorp.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

In Numansdorp zijn geen bezienswaardigheden.


www.ligplaatsinfo.nl