Vorige      

GENNEP


Een aanrader deze haven aan de noordzijde van de vluchthaven bij Heijen. Het jachthaventje van WV De Paesplas is gezellig en rustig, de ontvangst zeer hartelijk. Het gebeurt met regelmaat dat passanten hier langer verblijven dan in eerste instantie gepland. Of dit iets te maken heeft met de verse broodjes die 's morgens bezorgd worden is nog onderwerp van discussie.
Het liggeld bedraagt €0,95/m, er is elektra op de steigers (€1,50) en douchen kost €0,50. Ook een wasmachine met droger ontbreekt niet. De buitengewoon vriendelijke en behulpzame havenmeester Wiel Kaak is te bereiken via 0485-515174 maar reserveren gaat niet.

BOODSCHAPPEN

Voor boodschappen bent u aangewezen op Gennep wat een kilometertje of drie van de haven ligt. Bij de havenmeester zijn gratis fietsen te leen. Om in Gennep te komen moet u eerst een stukje in zuidoostelijke richting om onder de snelweg door te kunnen.

UIT ETEN

In de buurt van de Paesplas zijn geen eetgelegenheden, in Gennep natuurlijk wel. Restaurant "Het Spoor" - vlak voor het centrum - schijnt goed te zijn. Ook kunt u aan boord een pizza laten bezorgen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Nabij de Paesplas zijn geen bezienswaardigheden maar de omgeving leent zich wel voor het maken van een fietstochtje.www.ligplaatsinfo.nl