Vorige      

DOESHAVEN

Bij Leiderdorp aan het riviertje De Does ligt de grote moderne jachthaven "Doeshaven". De jachthaven beschikt over alle faciliteiten, water (gratis) en elektra op de steiger. Er is een was- en droogmachine en u kunt er ook diesel tanken en gasflessen verkrijgen. In het clubgebouw "De Roef" is een eenvoudig restaurant gevestigd maar momenteel is er geen uitbater....
Als u de haven binnenkomt vaart u door tot aan de meldsteiger die te herkennen is aan de vlaggenmasten. Via de intercom kunt u zich melden bij de havenmeester die u een ligplaats zal toewijzen. U moet overigens wel een brug door die ca. 4 meter breed is.

BOODSCHAPPEN

Op een kleine kilometer afstand is een supermarkt te vinden. Vindt u dit te ver om te lopen dan zijn er bij de havenmeester fietsen te huur. €8,50/dag.

UIT ETEN

In het clubgebouw vindt u op de eerste etage De Roef. Dit restaurant met terras is in het vaarseizoen de gehele week, behalve dinsdags, geopend van 11.00 tot 22.00 uur. In de wintermaanden kunt u er alleen in het weekend terecht. U kunt er een drankje nuttigen en er zijn diverse snacks verkrijgbaar. Voorts worden er eenvoudige maaltijden geserveerd.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Bij de Doeshaven zijn geen bezienswaardigheden.www.ligplaatsinfo.nl