Vorige      

DEN HAAG

In Den Haag zijn er twee mogelijkheden voor de passant om te overnachten. In de Binkhorsthaven, de eerste afslag aan SB na de Geestbrug, is de jachthaven van WSV de Vlietstreek. Voor de omgeving hoeft u hier niet te gaan liggen maar vanwege de collega-watersporters is het er wel gezellig. Het centrum van Voorburg ligt op een kilometer afstand. Elektra en water zijn gratis.
Een stukje verder in de Laakhaven kunt u aan een kade liggen, voorzieningen zijn hier niet. De kade is echter wel dicht bij Station Hollands Spoor wat betekent dat het openbaar zich hier concentreert.

BOODSCHAPPEN

Bij de havens zijn geen dichtbijgelegen supermarkten. Loopt u wat verder, zo'n 700 meter dan zijn er mogelijkheden genoeg. U kunt ook vanuit de Laakhaven met de bijboot het centrum van Den Haag invaren om boodschappen te doen.
UIT ETEN

Vanuit de jachthaven is het centrum van Voorburg met diverse restaurants te belopen.
Vlak bij de Laakhaven is een McDonalds en een LaPlace. Wilt u echt uit eten dan moet u er een tippel van een kleine kilometer voor over hebben om het centrum van Den Haag te bereiken.


BEZIENSWAARDIGHEDEN

In Den Haag zijn zo'n dertig musea te vinden. De VVV vindt u naast Grand Café Dudok en tegenover de Parlementsgebouwen, midden in het centrum van Den Haag.
Scheveningen en het centrum van Den Haag zijn via het openbaar vervoer te bereiken. Ook leuk om te doen is met de bijboot het centrum van Den Haag binnen te varen.


www.ligplaatsinfo.nl